Kotva

Reference


"Děkujeme paní Markétce, za profesionální a lidský přístup k našemu osmiletému synovi, u kterého jsme dlouhou dobu řešili jeho trému z cizího prostředí, která často vedla k dlouhodobému pláči a těžkému se sžíváním s novými věcmi. Po vaší kineziologii se vše časem zlepšilo a stresy, které měl náš synek s novými věcmi a prostředím téměř zmizely. Za vaši pomoc Vám s celého srdce děkujeme a přejeme ve vaší práci jen to nejlepší." Rodina Kulhánková.

 

 

"Touto cestou by jsem chtěl poděkovat paní Humplíkové za pomoc při získání sebevědomí, které jsem v minulosti velmi řešil zejména v pracovní oblasti a po pár sezení se začaly dít věci :) dnes již i s kolegy v práci dokáži konfrontovat pracovní záležitosti bez toho, abych se nějak stále omlouval či se vyhýbal řešení a nechával rozhodutí na jiné. Určitě mohu doporučit setkání s touto milou a velmi inteligentní paní." P.B.

 

 

"Děkujeme za pomoc v naší velmi choulostivé záležitosti u našeho dítete." Martina Z.

 

 

"Hned jak jsme od Vás odjížděli, dcera byla mnohem veselejší, vtipná, smála se...To jsem u ní dlouho neviděla. Mám radost s ní. A mám radost, že jsme navštívili právě Vás. Dcera se na Vás už moc těší a ptá se, kdy půjde zase cvičit:):) Neuvěřitelné. Jako bysme měli doma jiné dítě. Opravdu dítě a ne dospělého člověka:) Děkujeme. Pavlína a Eliška

 

 

Dobrý den, od návštěvy u Vás Adélka spí klidně a zatím neměla žádný špatný sen. Kapičky kapeme a cvičíme a doufáme, že se to nevrátí. Zatím nám to přijde jako takový malý zázrak:) Kvapilová Lada

 

 

Krásný den, Markétko. Jsem Vám neskutečně vděčná. Jsem úplně jiný člověk. Jsem ako vyměněná, nepoznávám sama sebe, a to v tom dobrém smyslu slova. Odblok u mě zafungoval snad hned druhý den:) Ale poctivě dál cvičím a dělám DÚ:) Denisa Kusá

 

 

Tak jsem to dokázala, dokázala jsem to, co jsem chtěla z celého srdce udělat již několik let, ale můj strach mě bránil a byl jako okovy, které mě drží a nepustí udělat ani krok. Jsem volná a je to nádherný, euvěřitelný pocit. Dýchám a děkuji Vám. Vím, že musím na sobě dál pracovat a už se těším na další sezení:) Maruška

 

 

Markéto, děkuji Vám, že jste, děkuji, že pomáháte jiným a děkuji, že jste tak úžasná osoba.
Zavál mě k Vám osud nebo náhoda a díky Vám už nepochybuji o tom, že se dá zbavit i těch zdánlivě nevyléčitelných neduhů.
U mě to byl atopický ekzém, který mám už od útlého dětství. Během 2 sezení na regresce se mi během 3 měsíců ztratil ekzém, který jsem měla celý život. Neuvěřitelné.
A kromě jiného mě také díky kinezce opustil strach z řízení auta. Přivedla jsem k Vám i dceru, které jste se také moc líbila a věřím, že jí též pomůžete.
Kudy chodím, tudy Vás chválím a doporučuji. Děkuji a přeji hodně spokojených klientů. M.

 

 

Přišla jsem k Vám poprvé před dvěma měsíci. Byla jsem rozklepaná, vystresovaná, plačtivá...Nyní je ze mě jiná osoba. Když se ohlédnu dominulosti, vidím cizí osobu, kterou jsem snad ani nemohla být. Nerozumím tomu, jak jsem takhle mohla žít, když stačilo tak "málo". Tak málo stačilo a taaak hodné jste mi dala. Ani nevím, jak Vám mám poděkovat. Změnila jste mi život,

Vaše Líba:)

 

Dobrý den, Markétko

Píši Vám z daleké Kanady:)

Dost rychle jsem se aklimatizovala a prvni dny jsem tu byla znovu nadsena z toho, jak je tu nadherne ...  Zato ze sebe jsem byla asi dva tydny dost prekvapena, jakobych se vubec neznala. Uplne novy pocit ze sebe same, nove reakce ve znamych situacich, veci i lidi vidim stejne jako driv, ale jinak je vyhodnocuju. Moc prima je, ze David me muze sice nastvat, ale jen na chvilku, pak to vypustim. A on je celej zkoprnelej ze si nenecham nic libit, v klidu mu odporuju a nebrecim. Negativni pocity nebo myslenky skoro nemam. MOC  DEKUJU a jsem neskonale vdecna!
 
 
 
 
 

Dobrý den Markétko,

často na Vás myslím...musíte škytak jako blázen.... :o))) samozřejmě že na Vás myslím jen v dobrém :o)))

Markét, chtěla jsem Vám moc poděkovat za pomoc....myslím, že to zabírá a pracuji na sobě tak, jak jste mi řekla.

Cítím se lépe, doma s přítelem komunikujeme, říkám to, co bych ráda a on mi vychází max. vstříc.....nevím jak to možné, že dřív to nešlo a teď najednou to jde :o)) je to hrozně příjemné a cítím se sebejistější... je to tak jak jste říkala, jeho chování je zrcadlo mého chování ...sedí to přesně :o)) také ho víc zapojuji do výchovy synka a také ho zapojuji do odpoledních aktivit jako jsou např. nákupy ...vím, zní to asi hloupě, ale jsem spokojenější a na vše se necítím sama jako dřív :o))

Jste báječná a strašně moc Vám děkuji .... ulevilo se mi...

Ála

 

 

Markét,

kdybych věděla dřív, že existuje někdo takový, jako jste Vy, mohla bych se vyhnout antidepresivům, která mi lékařka nasadila. Ale nic není náhoda a já mohu jen děkovat osudu, že jsem Vás poznala, a že mě pomalu vysekáváte z té černé díry, ve které jsem skončila.

Ještě jedno velké převeliké díky!!!!

Lenka

 

 

Jsem stastna, ze jsem pani Marketu poznala. Diky ni a jeji praci jsem odhalila dalsi kousek sebe sama. Tesim se na dalsi setkani. Z-F.

 

 

Paní Humplíková, moc Vám děkuji za Váš čas a přístup. Je cítit, že Vaši práci děláte s otevřeným srdcem a s láskou. Jsem moc ráda, že jsem Vás vyhledala. Můj problém je pryč a nyní vůbec nechápu, jak jsem kdy mohla reagovat tak jako před kineziologií:):) Je mi to opravdu te´d k smíchu:) a to jsem kvůli tomu proplakala ne jeden den:)

Děkuji a přeji mnoho dalších š´tastných klientů. Karla

 

 

Dobrý den, 

Markéto, opět došlo na Vaše slova... Ono se mi občas stává, že objevím objevenou pravdu, protože jsem ji předtím neměla dost v úctě. Byla jsem na konstelacích a snad se tam odháčkovala poslední nitka a já jsem nějak prohlédla ten problém s vnitřním dítětem. Navázala jsem s ním intenzivnější rozhovor a zkusila to napsat bez nějaké větší cenzury, tak nějak pro začátek... Pokud budete mít chuť si to přečíst, přikládám níže.

A děkuju, Jana (y)

 

Svatý slib mému vnitřnímu dítěti

 

Milá Janičko,

Jsi trochu zanedbané a zpustlé vnitřní dítě. Já ti slibuji, že budu s tebou již lépe nakládat a opečuju tě až z tebe bude úplně zdravé dítě.

Říkej mi prosím, co se ti nebude zdát nebo co budeš potřebovat. Vím, že s tebou zle nakládali. Nejdřív oni, pak oni ve mně a pak i já.

Jsi plachá a zjevuješ se jen na místě nejvyšší důvěry a bezpečí. A to ti můžu dopřát, učím se s tím pracovat. Už chápu, proč jsi chtěla zdi z tuku, chlupů i sádrového krunýře necitelnosti.

 Proč jsi potřebovala úniky do jiných světů, pryč ven od sebe sama.

Nechtěla jsi být hodnocena, srovnávána, vystavována něčemu i někomu. Prosila jsi jen o to být nenápadná a nevyslovená.

Pro začátek vím, že nechceš udělat veliký coming-out, protože by tě to vylekalo. Chceš pozorovat, možná občas vykouknout a když si někdy budeš hodně jistá, tak i vystoupíš. Je potřeba čas, ohleduplnost a respekt ke každému tvému pocitu. Klidně se můžeš dopustit regrese, tady je pro tebe láskyplná náruč vždy. A je to jediné vždy na celém světě, které je splnitelné.

Bude to náš láskyplný vztah, v němž budeme neustále ve spojení. Jedna pro druhou. Já budu obhlížet a nastavovat tvář a ty můžeš dodávat nápady a podněty se světa bezčasí.

Aha, možná proto mi bylo tak špatně ze sobotních a nedělních prázdných odpolední. Já odevzdávala vládu a ty ses obnaženě (nepojmenovaně) chvěla světu napospas.

Omlouvám se ti za hrubé zacházení s tebou. Omluvám se ti za ostré nástroje plastické chirurgie, nenávistné pohledy věnované do zrcadla a snahu tě umlčet, ba snad i úplně vymýtit ze sebe samé…

Přítom se teď tak raduji ze shledání s tebou…Už vím, že nejsem a nikdy nebudu už osamělá, mám Přítelkyni z největších. Mám diváka ve svém srdci.

Už ti nenechám ubližovat žádnými soudy druhých. Neponechám jim možnost, aby rozhodovali o tom, zda máš právo být, nebo tvarovat tě do svých podob. Hodnota nás jako celku nemohla být opravdová bez úcty k tobě. Nemohla být vystavěna na žádné formě tělesné úpravy ani vnějškových opatření pro radost. Snad jen když se letmo dotkly i tebe, mohla jsem nabýt pocitu, že se to koná.

Budu tě vyživovat kvalitním jídlem, pohybem, který tě bude sytit a mít pro tebe jen laskavá a láskypná slova či myšlenky. Dopřeju ti dostatek všeho, co budeš potřebovat. Svým konáním neučiním nic, co by ti ještě ublížilo a pokusím se zahojit a vyspravit rány staré.

Dochází mi, jak jsem tvou absenci hledala v projekcích v symbiotických přátelstvích, v citu svého muže a snad na každém člověku, který se k tomu jen trochu nabízel.

Nyní se mi dostává tohoto daru poznání. Mnoho skrze svého úžasného syna. S nesmírným vděkem se klaním vesmíru a děkuji za bolest, která mě k znovusetkání s tebou přivedla.

 

Děkuji a Amen.

Jana Fránková

 

 

 

Chtěla bych Ti moc poděkovat Markét. Tvoje terapie, kineziologie...úžasný. Obrovská úleva, moc příjemný zážitek. Přiznám se, že jsem šla do neznáma...toho se bojím, asi jako většina z nás, ale po sezení můžu říct, že jsem to měla udělat už dávno. Jsem Ti moc vděčná, jsi obrovsky pozitivní člověk, plný klidu a pochopení. Věřím, že moje zkušenost je stejná, jako u ostatních Tvých klientů, ale i tak ...pokud by snad někdo byl na vážkách, zda k Tobě zajít ...mohu jen doporučit. Není čeho se bát. Je to velmi jemná metoda, jak se emocionálně pročistit (tak to bylo v mém případě). Přeju plno spokojených klientů. Verča

 

 

Jsem stastna, ze jsem Vás poznala. Diky Vám a Vaší praci jsem odhalila dalsi kousek sebe sama. Tesim se na dalsi setkani. Zuzka Frimlová

 

 

Úžasný..... Po vcerejsku se cítím jak dlouho ne. Moc Vám děkuji :)  Petra B

 

 

Dobrý den Markéto, chci se s Vámi podělit o naše malé pokroky. Dcera se sice pořád bojí, ale už dokáže své strachy překonávat a postavit se jim. Bojí se, ale mě se zdá, že ty strachy už nejsou tak intenzivní. Vypadá to, že se rozhodla bojovat a čelit problémům. Taky si uvědomila, že bez toho prostě nebude mít v životě to, co chce. Doufám, že jí to vydrží. Děkuji Vám, těším se na další terapii. Přeji krásný den ŠŠ

 

 

 
 
 
Zdravíčko ???? vy budete asi hodně dobrá nevím jak je to mozny ale je mi jinak a i učení jde celkem dobře. Upřímně za asi 5 hodin u psychologa nic a za hodinu u vás jsem odjel jako jinej člověk,takže podle me to má obr smysl Takže největší Respekt????díky moc! Petr
 
 
 
 
 
Chtel jsem vam rict, ze od posledni schuzky jsme s ženou nabrali spravny smer. Sblizili jsme se krasne uz tyden pred porodem dcerky. Vse pokracuje dal. Mame k sobe cim dal bliz, umime lepe komunikovat, oba se moc snazime nedelat chyby, ci jsme delali drive. Snazime se maximalne drzet uctu k druhemu i v hodne tezkych chvilich a ze jich ted mame opravdu hodne, ptz malinka ma trapenicka s kolikami, zadecek ma nemocny, syn je ted nejaky podrazdeny a je to s nim slozite... Nevim jak bychom to davali, kdy se neco nezmenilo. Hodne si  pomahame, a kdyz trosicku ulitneme tak si to hned rekneme, omluvime se a jedeme dal. Pred 2 mesici bych snad ani neveril ze by to tak hezky mohlo fungovat. Citim ze jsme stastna rodinky a tez citim ze me ma zena nechava abych mel moznost se postarat i o sve samotne stesti a ja ji to opetuju . Modlim se aby to uz vydrzelo. V tomto stavu se da zvladnout a prekonat opravdu hodne a pritom se uvnitr stale citim stastny, i kdyz nekdy psychicky vyzdimany. 
Asi nejhlavnejsi je udrzet si ten pocit, ze si clovek vazi jeden druheho a nesmi to nikdy narusit. Zpusob komunikace, volba slovniku, gesta, pozornost... pece, projev lasky. Krasny :-) Mozna mi to druhe dite pomohlo. Je dane kdo a koho se musi postarat... deti jsou starost ale i radost. Clovek uz se asi nikdy nevyspi jako driv, ale necitim se tak vycerpany jako drive. A v praci makam jak je treba a funguje to. Je to o prioritach, dobre si je nastavit a drzet se jich. Pak i v nouzi clovek neblazni. I spoustu tezsich veci clovek prekonava s vetsim klidem nez drive nebo spise s vetsim nadhledem. Clovek rychleji vi co je dulezite a co ne. Kdo dava pozitivni energii a kdo ne. Nebat si sebevedome cestu za stestim a radosti. O tom to je. 
 
Nase schuzky me moc naucili, hodne toho pripomneli a dobre nastavili. Hodne z toho cerpam a vyuzivam ve vztahu. Coz se dari.
Moc děkuji,
PM
 
 
 
Milá paní Markétko!

Chtěla bych Vám moc poděkovat za pomoc, kterou jste mi poskytla. Velmi se mi ulevilo a dokázala jsem si vyřešit osobní život. Teď už jsem zase ta stará Hanka, klidná a vyrovnaná. Koupila jsem si i srdíčko z Tygřího oka a nosím ho na krku. S přítelem, který mne tak psychicky vyčerpával jsem se rozešla a myslím si, že jsem zase naprosto v pohodě. 
 
 
 
 
Moc Vám děkuji za svého syna, máme doma úplně jiné dítě. Je to až neuvěřitelná změna. Děkuji:)
 
 
 
 

Jak roky plynuly, specifická izolovaná fobie se stala skutečnou obtíží a noční můrou. Kdo si tím neprošel, netuší, jaká muka představuje pouhá návštěva lékaře, natož nějaký lékařský zákrok, např. v podobě odběru krve. Pravidelné lékařské prohlídky (např. u zubaře) si plánujete min. půl roku do předu, abyste se na tu situaci dostatečně připravili, a když den „D“ přijde, zjistíte, že připraveni absolutně nejste. Ačkoli meditujete, jste vyzenovaný a zkoušíte ovládat své chování, stejně Vás panika a úzkost přepadne. Ať chcete, nebo nechcete. Jsou vám v patách jako tajní agenti nebo najatí zabijáci. Můžete si tisíckrát říct např.: „to nic není, je to jenom blbej odběr krve“, ale to nepomáhá. ŽÁDNÉ racionální přesvědčování nebo zdůvodňování nepomáhá. Před úkonem nemůžete spát (někdy i několik dní), a v den návštěvy lékaře jste nepoužitelní. Jak se přibližuje čas vstupu do ordinace, potíte se (kam se hrabe letních 35° ve stínu), jste nervózní, podráždění, zvyšuje se vám tlak (třebaže standardně máte velmi nízký), mnohdy se i zhorší dýchání, no a nakonec vám brní celé tělo, máte třesavku jak když do vás pustili 220 V, podlamují se vám nohy, nebo je máte natolik ztuhlé, že nemůžete učinit krok nebo rovnou (nejčastěji se tak stane až v čekárně) padnete do mdlob a nevíte o sobě. Takže se proberete s ledovým hadrem na hlavě a netušíte, co se stalo v mezidobí.

Nezbylo než se poohlédnout po způsobu, který by odhalil příčinu této specifické fobie. Oslovila jsem paní magistru Humplíkovou. Na počátku bylo vytestováno, že zákroku něco brání (z důvodu ochrany soukromí nebudu uvádět důvody). Prostřednictvím kineziologického odbloku (3 hodiny intenzivní společné práce) byla pra-příčina odstraněna. Po ukončení odbloku byla vytestována 100% připravenost. (Ano, člověk je bytost nedůvěřivá, a vzhledem k předchozím reálným zkušenostem se to jevilo jako dost nepravděpodobné. Avšak kdo věří, tomu to pomůže, kdo nevěří, tomu nepomůže vůbec nic.) Domů jsem dostala Bachovy esence k užívání po dobu následujícíh 4 týdnů a (nenáročné) cvičení nohou a ramen.

Tři týdny po našem sezení se konal odběr krve. Byl přímo ukázkový. Dobře jsem spala, žádný stres, naprostý klid, vyrovnanost. Žádná panická ataka, žádná hysterie, žádný pláč ani třes. Při odběru jsem ležela zcela klidně, ani jsem rukou necukla, po panice ani památka… Šla jsem na odběry přesvědčená, že je zvládnu. Cestou nepadl ani stín pochybností, že by tomu mělo být jinak. Jelikož v ordinaci znají můj abnormální strach a jsou vždy připraveni na ne/možné situace, dostala jsem po výkonu pochvalu za statečnost. Sestřička s paní doktorkou byly velice mile překvapeny. A já též. (Někomu se může zdát pochvala dospělého člověka nemístnou, ale pro toho, kdo tento panický stav neprožil, netuší, jak cenné je toto vítězství nad tak specifickým strachem.)"

Touto cestou velmi ráda a z celého Srdce děkuji za odblokování!

Jsem přesvědčena, že se nám společně podařilo odblokovat strach z odběrů ... Je neuvěřitelné, co paní terapeutka dokázala. Přišla obrovská úleva, nejen po psychické stránce, nýbrž i po tělesné, neboť ten stres a strach velmi vyčerpává tělo.

Děkuji, děkuji, děkuji.

V úctě, s respektem a pokorou.
Jste úžasná. Děkuji, že i v Ústí jsou takoví průvodci jako Vy. :)

-namasté-

 

 

Získala jsem včera hodně poznatků, opět hodně sebelásky, přijímat se, pochopit,že nic špatně ani udělat nejde, vnímat srdcem, vyjadřovat pocity a důvěru v život,děkuji Market za láskyplné vedení

 

 

a zase jsem byla za největší plačku, ale ten pocit potom ???? Šla mi teplá vlna po zádech, nádherný pocit vědět, že se nemusím spoléhat jen sama na sebe a můžu se i opřít o své nejbližší ? Díky za příležitost uvědomění si spousty věcí a za možnost poznat skvělé duše ????

 

 

Včerejší konstelace byla pro mě jedna z nejsilnějších co jsem kdy zažila. Téma, které jsem zvolila bylo pro mě hodně bolavé a vůbec se mi do něj nechtělo. V průběhu konstelace byla místa, která jsem nemohla skousnout a slyšet určité věci nebylo vůbec příjemné. Ale všechno do sebe nakonec krásně zapadlo a já cítila velkou úlevu. Markét moc děkuji, tvoje vedení konstelacemi opravdu nemá konkurenci ????

 

 

 

Dobry den Market, chtela jsem Vam napsat,jak se mi dari po nasi posledni kineziologii,kde jsem resila muj strach o dcerku. Nemuzu rict,ze bych se o ni nebala vubec,ale tak nejak citim takovou lehkost v mem pristupu k ni. Je to moc osvobozujici, nepremyslet neustale co by se ji mohlo stat, co by mohlo byt z rymy,vyrazky,... Za posledni mesic jsem musela treba vyridit nejaky neprijemny telefonat, nebo e-mail,ale jakmile jsem pouzila moji "pomucku" z kineziologie,slo to hned lepe a ve finale vsechno dopadlo dobre. Byla jsem u Vas myslim 2x,ale vidim u sebe velky posun kupredu,mate neobycejny dar,dekuju Vam.

 

 

 

Touto cestou chci Markétce Humplíkové poděkovat za její skvělou práci . Kurz regresni terapie je fantastický a přináší mi do života spoustu novych poznatků o sobě a mé minulosti . Moc děkuju Markétko.??????????Tom

 

 

 

Dobrý den, chci vám ještě moc poděkovat za včerejší regresi, kdy jsme řešily můj strach ze smrti. Byla v pravý čas. Včera když jsme se vrátili domu, tak nám náhle zemřel náš labradorsky retrívr, kterého jsem měla od 18 let a byla na nej hodně fixovana. Do doby než jsme přijeli, nejevil žádné známky, ze něco není v poradku (byla u nás tchyně, která hlídala dceru). Asi na nás počkal, aby se rozloučil. Cítím, ze díky našemu sezeni jsem schopna tu ztrátu nést lépe.

 

 

 

 ... to pokračování necítím že bych to potřebovala ... nějak mi je bajecne ...  dostala jsem od těch dvou kurzů hodně moc .. cítím jako by se narovnalo všechno co jsem potřebovala.. moc děkuju

 

 

 

Dobrý večer, Markétko, chtěla jsem Vám ještě moc poděkovat za úterní kineziologii. konečně je mi po nějaké době dobře, lehce. Přišla velká úleva. Pokaždé, když jsem odjížděla od kartářek, tak jsem byla celá natěšená, protože ony přece řekly, že to těhotenství už bude, ale postupem měsíců nadšení opadávalo a nahrazoval ho vztek. Až u Vás, když jsem viděla a pochopila všechny ty věci a odešla domů, tak jsem si uvědomila, jak jsem konečně klidná. A to mi chybělo. Ten klid. Mám v sobě pocit, že teď. už to opravdu bude. Cítím se vyrovnaně, s čistou a klidnou myslí i duší.  Moc Vám děkuji za tu neuvěřitelnou úlevu.

 

 

 

Markétko, moc ti děkuju za ´žasný seminář Bachových esencí. Už mám i já deformaci, u pacientů si říkám čísla Bachovek:) Moc krásně jsi kurz vedla, nudnou teorii proměnila tak, že se to člověku samo vrývá pod kůži. Jen tak dál, už se těším, co zase vymyslíš.

 

 

 

Ahoj Markét, nestačím se divit a musím Ti to napsat. Už v pondělí byla Verunka úplně nadšená z tréninku a pan trenér mi říkal, že byla jedna z nejlepších. Ve středu mi říkala, že říkal, že jediný, kdo se snaží, je verunka a pořád ji prý oslovuje Verunko. Děti na karate si s ní plácají, jako že je dobrá, žádný outsider. No prostě změna o 100%. No a včera mě dostala tím, když mi řekla, že se večer přestala bát. Já se jako malá hrozně večer bála. No prostě dokonalý. Jsem šťastná. Moc děkuji.

 

 

 

 

Dobrý den, paní Humplíková. Od poslední návštěvy uběhl víc jak měsíc a i když se cítím opravdu mnohem lépe a co se týká těch oparů, které jsme řešily, jsem úplně bez potíží. Tak přesto bych se k Vám s blížícím se porodem, ještě ráda objednala.

 

 

 

Dobrý den Markét, moc Vám musím poděkovat za mého chlapa...Ta změna je neskutečná. To, co jste s ním dokázala, je něco neskutečného. Moc vám oba děkujeme.