Kotva

O mně


Jmenuji se Markéta Humplíková , žiji v Přestanově a pracuji v Ústí nad Labem. Mám 3 nádherné děti a báječného muže, který mě v mé "cestě" bezpodmínečně podporuje a já ho nejen za to moc miluji. Ale můj život nebyl vždy takový.

 

Narodila jsem se 30.9.1977 v Děčíně, ve znamení Vah, v Ascendentu Lva a Descendentu Vodnáře. Mé životní číslo je číslo 9....Ale tyto vzorce již pro mě přestávají platit. Jsem svobodná! Osvobozena od toho, jaká bych měla být. Prostě jsem! Konečně jen JSEM! Sama sebou, sama se sebou a sama v sobě! A to hlavně díky kineziologii, regresní terapaii, Bachovým esencím a konstelacím. Takovou moc tyto techniky mají.

 

Již od malička jsem věděla, že mým životním posláním je pomáhat druhým. Proto jsem vystudovala  Zdravotně sociální fakultu v Českých Budějovicích, obor Psychosociální rehabilitace pro postižené. Několik let jsem pracovala jako sociální pracovnice a terapeut v neziskové sféře.

 

Práce v sociální oblasti mě bavila  a naplňovala, ale stále jsem cítila, že mohu lidem pomoci i jinak. Hledala jsem ještě něco hlubšího, kde bych se mohla naladit na druhou bytost, kterou bych mohla maximálně podpořit  v jejím vnitřním transformačním procesu a mít zároveň respekt k jejím hranicím.

 

V době své největší osobní krize jsem se setkala s Kineziologií. Díky kineziologii jsem opět začala vnímat život v barvách a stal se ze mě velký optimista.  Na vlastní kůži jsem si zažila jak mocný je kineziologie nástroj, jak dokáže měnit lidem život a ani na okamžik jsem nepochybovala o tom, že to je ta cesta, kterou se chci vydat. Na své cestě světem Kineziologie jsem potkala báječnou lektorku Laďku Vala-Kovaříkovou, která mě vtáhla i do tajemství Konstelací. Ty se staly mou životní láskou ihned, jak jsem vstoupila do tajů tohoto fenoménu. V práci s touto technikou se mi začalo otevírat širší energetické pole a já spojila konstelace s regresemi a tak vznikly regresní konstelace - pohyby duše.

 

Dále jsem absolvovala kurz u regresní terapeutky Míly Lukášové a následně u Dominiky Pluhařové a Františka Cappellari a do “ruky se mi tak dostal” další nástroj – Regresní terapie. Sama jsem si prošla několik regresních terapií a zakusila jsem sílu a moc této terapie. A opět jsem věděla, že jsem našla to “pravé” a došla k poznání, že tato oblast je pro mě velkým životním naplněním. Regresní terapie se stala mou velkou láskou a já se každý den přesvědčuji o tom, jak dokáže lidem měnit životy.

 

A v neposlední řadě musím zmínit sílu Bachových esencí, do kterých jsem se ihned zamilovala. Jsou terapií samy o sobě a dokáží někdy opravdu "zázraky".

 

 

Postupem času jsem se sama stala lektorkou a na svých kurzech a seminářích předávám svým klientům to, co umím, co jsem se naučila během své praxe v oblasti regrese, konstelací a Bachových esencí. Tato "práce" mě velice naplňuje a vidím v ní obrovský smysl. 

 

Jsem si vědoma toho, že mám k dispozici tyto mocné “nástroje”, které se navzájem doplňují a já tak mohu svým klientům nabídnout neomezené možnosti, které jim pomohou ke změně jejich životů. Ke všem těmto terapiím přistupuji s velkou pokorou, láskou a pravdou a jsem si vědoma toho, že jsem pouze průvodcem klienta na  jeho cestě za pochopením, osvobozením a lehkostí bytí.

 

A v neposlední řadě musím zmínit Human Design, který nám společnš s klientem pomáhá rozklíčovat jeho témata na cestě životem. 

 

Na mé cestě za "poznáním" potkávám nové lektory a nové zajímavé lidi, kolegy, klienty... Každému do jednoho jsem nesmírně vděčná za vše, čím mě obohatili a co mi předali. Každý z nich mě posunul v mém vývoji o kus dál a daroval mi kus sebe. Seznamuji se s novými a novými metodami a uvědomila jsem si, že z tohoto rozjetého vlaku se již nedá vystoupit.

 

Při terapii dále využívám svých znalostí a dovedností z oblasti Reiki, Léčení čakrovými kameny, Automatické diagnostické kresby, Systemických a rodinných konstelací, Automatického písma, Esp, Vědomého umírání, pracuji s "vnitřním dítětem", konfrontací a odpuštěním, využívám poznatků z numerologie a astrologie...